食品安全情報blog過去記事

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香料グループ評価62 (FGE.62) 2005年にEFSAがFGE .05で及び2004年FGE .06で評価した物質と構造的に関連するJECFA第61回会合で評価された直鎖及び分岐鎖脂肪族不飽和、非共役アルコール、アルデヒド、酸及び関連エステルについての検討

Flavouring Group Evaluation 62 (FGE.62) Consideration of linear and branched-chain aliphatic unsaturated, unconjugated alcohols, aldehydes, acids, and related esters evaluated by JECFA (61st meeting) structurally related to esters of branched- and straight-chain aliphatic saturated primary alcohols and of one secondary alcohol, and branched- and straight-chain unsaturated carboxylic acids evaluated by EFSA in FGE.05 (2005) and to straight- and branched-chain aliphatic unsaturated primary alcohols, aldehydes, carboxylic acids, and esters evaluated by EFSA in FGE.06 (2004) (Commission Regulation (EC) No 1565/2000 of 18 July 2000)
16/05/2008
http://www.efsa.europa.eu/EFSA/efsa_locale-1178620753812_1178708223575.htm
19物質について検討し、9物質については保留、10物質については安全上の懸念はないというJECFAの結論に同意する。