食品安全情報blog過去記事

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Heatox

http://www.slv.se/templatesHeatox/Heatox_default____8425.aspx
3月24日17項目追加
特許情報抜粋
ヨーロッパ特許
加熱食品中のアクリルアミド削減法
METHOD TO LIMIT ACRYLAMIDE IN HEATED FOODS http://v3.espacenet.com/textdoc?DB=EPODOC&IDX=WO2006017526&F=0
加熱前にアルカリ溶液中にアクリルアミド削減剤を入れる、など。詳細内容はこのサイトから。


米国特許
シクロデキストリンアミノ酸、塩類又は誘導体からなるアクリルアミド含量の低い食品の製造法
Food products and food intermediates having low acrylamide content comprising cyclodextrin and amino acids, salts or derivatives thereof, and methods
http://appft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1='20060029707'.PGNR.&OS=DN/20060029707&RS=DN/20060029707


食品中アクリルアミド濃度の早い信頼できる検出法とアクリルアミドの生成予防法
Devices and methods for the rapid, reliable detection and determiniation of acrylamide concentration in food substances and prevention of acrylamide formation in the same
http://appft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1='20060029992'.PGNR.&OS=DN/20060029992&RS=DN/20060029992


熱加工した食品のアクリルアミド生成削減法
Method for reducing acrylamide formation in thermally processed foods
http://appft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1='20060034982'.PGNR.&OS=DN/20060034982&RS=DN/20060034982


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