食品安全情報blog過去記事

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ACSウイークリー

American Chemical Society's Weekly PessPac -- Feb. 18, 2009
23-Feb-2009
http://www.eurekalert.org/pub_releases/2009-02/acs-acs021809.php
#1:卵の皮肉:コレステロールは多いが血圧を下げるかも
Journal of Agricultural and Food Chemistryに発表された論文
Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory Peptides from Simulated in Vitro Gastrointestinal Digestion of Cooked Eggs
#2:新しいウシの違法ステロイド検査法
"Feasibility of a Clinical Chemical Analysis Approach To Predict Misuse of Growth Promoting Hormones in Cattle"
#3:リコリス成分のコカイン濫用治療薬としての可能性
"Proteomic and Behavioral Analysis of Response to Isoliquiritigenin in Brains of Acute Cocaine Treated Rats"
#4:納豆キナーゼのアミロイド分解能
"Amyloid-Degrading Ability of Nattokinase from Bacillus subtilis Natto"