食品安全情報blog過去記事

はてなダイアリーにあった食品安全情報blogを移行したものです

香料グループ評価67 (FGE.67): JECFA 65回会合で評価され69回会合で再評価された40のフラン置換脂肪族炭化水素、アルコール、アルデヒド、ケトン、カルボン酸及び関連エステル、硫化物、二硫化物、エーテルの検討

Flavouring Group Evaluation 67 (FGE.67): Consideration of 40 furan-substituted aliphatic hydrocarbons, alcohols, aldehydes, ketones, carboxylic acids and related esters, sulfides, disulfides and ethers evaluated by JECFA at the 65th meeting (JECFA, 2006b) and re-evaluated at the 69th meeting (JECFA, 2009c)
5 October 2010
http://www.efsa.europa.eu/en/scdocs/scdoc/1404.htm
既に評価済みの1物質を除く39物質を評価した。