食品安全情報blog過去記事

はてなダイアリーにあった食品安全情報blogを移行したものです

香料グループ評価91 (FGE.91): EFSAがFGE.08Rev1で評価した追加の酸化官能基がある/ない脂肪族および脂環式モノ−、ジ−、トリ−およびポリ硫化物と構造的に関連する、JECFA 53回及び68回会合で評価された単純脂肪族及び芳香族硫化物とチオール

Flavouring Group Evaluation 91 (FGE.91): Consideration of simple aliphatic and aromatic sulphides and thiols evaluated by JECFA (53rd and 68th meetings) structurally related to aliphatic and alicyclic mono-, di-, tri-, and polysulphides with or without additional oxygenated functional groups evaluated by EFSA in FGE.08Rev1 (2009)
5 October 2010
http://www.efsa.europa.eu/en/scdocs/scdoc/1337.htm
45物質について評価した。