食品安全情報blog過去記事

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企業向け通知:栄養表示、成分リスト、食用色素の規制改定

Notice to Industry - Regulatory amendments related to nutrition labelling, list of ingredient and food colours
December 14, 2016
http://www.inspection.gc.ca/food/labelling/food-labelling-for-industry/amendments/2016-12-14/eng/1481726710075/1481726780595
ヘルスカナダは栄養表示、成分リスト、食用色素の規制を変更する。新しい規制の執行にはCFIAが責任をもつ。この変更は栄養情報をよりわかりやすくしてカナダ人が情報を与えられた上での選択をできるようにするだろう。企業は新しい規制に従うまで2016年12月14日から5年間の移行期間がある。食用色素の仕様と合成色素認証要求廃止は直ちに発効する。
詳細は関連リンクで
Implementation Plan for Amendments to the Food and Drug Regulations Related to Nutrition Labelling, List of Ingredients and Food Colours
http://www.inspection.gc.ca/food/labelling/food-labelling-for-industry/amendments/implementation-plan/eng/1481234881374/1481234946761
Questions and Answers - Compliance and Enforcement
http://www.inspection.gc.ca/food/labelling/food-labelling-for-industry/amendments/questions-and-answers/eng/1481237546739/1481237611952