食品安全情報blog過去記事

はてなダイアリーにあった食品安全情報blogを移行したものです

香料グループ評価55 (FGE.55):EFSAがFGE.14で評価したフェネチルアルコール・アルデヒド・エステル及び関連フェニル酢酸エステルと、 FGE.15で評価したアリール置換飽和及び不飽和一級アルコール/アルデヒド/酸/エステル誘導体と、構造的に関連するJECFA第63会会合で評価されたフェニル置換脂肪族アルコールと関連アルデヒド及びエステルの検討−AFCパネルの意見

Flavouring Group Evaluation 55 (FGE.55): Consideration of phenyl-substituted aliphatic alcohols and related aldehydes and esters evaluated by JECFA (63rd meeting) structurally related to phenethyl alcohol, aldehyde, esters and related phenylacetic acid esters evaluated by EFSA in FGE.14 (2005) and aryl-substituted saturated and unsaturated primary alcohol/aldehyde/acid/ester derivatives evaluated by EFSA in FGE.15 (2005) (Commission Regulation (EC) No 1565/2000 of 18 July 2000) - Opinion of the Scientific Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids and Materials in contact with Food (AFC)
07/03/2008
http://www.efsa.europa.eu/EFSA/efsa_locale-1178620753812_1178692189791.htm
15物質について検討した。全ての15物質についてデータ不足のため保留とする。